Ecosistema Emprenedor Test us

Ecosistema emprenedor

ECOSISTEMA EMPRENEDOR TEST US

L’ecosistema Emprenedor Test Us,  creat al voltant del Centre – Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners, és una iniciativa per impulsar projectes innovadors amb capacitat de creixement.

 

Està cofinançada  pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional de la Unió Europea, en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014, i per la Diputació de Girona.

 

Els objectius del projecte se centren en :

  • Detectar projectes emprenedors i innovadors que s’estiguin plantejant al territori,
  • Donar suport i acompanyament en la fase inicial d’aquests projectes, previ a la incorporació als programes d’acceleració ja existents
  • Consolidar projectes d’emprenedoria que generin ocupació i innovació al territori.
  • Establir una metodologia de funcionament d’aquest ecosistema que sigui permanent i sostenible al llarg del temps, transferible a altres vivers i centres d’empresa del territori català.

 

En aquest vídeo explicatiu podreu conèixer més a fons l’ecosistema Test Us.

1- El Centre-Eix de negoci, seu de l’ecosistema

 

L’ecosistema emprenedor Test Us s’ha articulat al voltant d’El Centre-Eix de Negoci, un equipament situat  Santa Coloma de Farners. Compta amb diferents espais de treball (despatxos individuals i espais de treball compartit). També disposa d’una sala de reunions, una aula de formació, zones de descans i una cuina-office.

 

Des del Centre-Eix de Negoci, l’Ecosistema Emprenedor Test Us ofereix serveis d’alt valor afegit per als usuaris, emprenedors i empreses. Tothom que tingui una idea, un projecte de negoci i/o un negoci ja constituït, pot trobar en el nostre servei d’assessorament l’atenció i el suport necessaris per iniciar-lo, desenvolupar-lo i consolidar-lo.

Al Centre – Eix de Negoci, l’ecosistema emprenedor Test Us compta amb diferents professionals de prestigi, que col·laboren i donen suport als projectes empresarials amb capacitat de creixement.

Donem importància a la formació. Per això, la nostra oferta formativa està pensada principalment per a emprenedors/es i empreses, i també organitzem taules de treball, trobades i networkings per fomentar l’intercanvi d’experiències, els contactes i les sinèrgies entre projectes.

Visiteu-nos a  http://www.centredenegoci.cat/

2. El Centre digital, la comunitat digital d’emprenedors

En el marc del Test us, Elcentredigital.cat és la comunitat online d’emprenedors , empreses i professionals que formen part de l’ecosistema.

 

A El Centre Digital hi trobareu contactes, recursos,  informacions d’interès (subvencions, cursos, activitats)  i podreu establir relacions amb altres emprenedors/es, així com crear sinergies per tal de fer més visible i millorar la competitivitat del vostre negoci.

Entreu-hi a través de

Voleu conèixer alguns projectes de l’ecosistema?

Si voleu conèixer alguns dels projectes que ja formen part de l’ecosistema, entreu als nostres canals de Youtube i podcasts i comenceu a fer xarxa:

Canal youtube de l’Ecosistema Test Us

 

Canal de podcasts de l’Ecosistema Test Us

Aquest projecte està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional de la Unió Europea en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020